Klassieke lunch

tot 16.00

Omelette

12

zuurdesembrood, frisse salade

Croque Monsieur

13.5

brioche, sauce Mornay, gruyère, beenham

Croque Madame

15

brioche, sauce Mornay, gruyère, beenham, spiegelei

Apéro

11.30 tot sluit

Brood met boter

6

vers zuurdesembrood van BRO met roomboter

Olijven ‘Bella Cerignola’

5

met pit

Oeufs durs mayonaise

4.5

3 stuks ½ eitje, verse mayonaise, bieslook

Bitterballen

9

6 stuks van Holtkamp, met grove mosterd

Croquettes oude kaas

10.5

4 stuks van Holtkamp, met grove mosterd

Croquettes garnaal

15

3 stuks van Holtkamp, met citroenmayonaise

Kippenlevermousse

10

cornichons, zuurdesembrood

Paté a la Maison

11.5

huisgemaakte boerenpaté, salade, chutney

Cecina de Leon

9.5

Spaanse gedroogde en gerijpte runderham

Paleta Iberico

12.5

spaanse iberico schouderham

Kaas assortiment

15

toast, kweepeerjam

Oesters

4 p.s.

Ierse oesters, verfijnd in oosterschelde water, met mignonette & citroen

Voorgerechten

11.30 tot 22.00

Toast Kannibaal

17

steak tartaar preparé, gepekelde eidooier, briochetoast

Witte bonen crème

13

krokante artisjok, paprika, croutons en kruidensla

Bieten-radicchio salade

14

gepofte rode biet, radicchio, walnoot, geitenkaas en bramen vinaigrette

Tarte tatin flespompoen

15

achelse blauw kaas, gerookte amandel (met paleta + €2,00)

Kalf spiesje

16

van tong met pastinaakpuree en jus met wijngaardslakjes

Coquilles met koolrabi

18.5

champagne botersaus, kaviaar, bieslook

Soup d’Oignon

12

uiensoep gegratineerd met gruyere

Hoofdgerechten

11.30 tot 22.00

Steak frites

35

tournedos, frites, salade, met sauce entrecote of groene pepersaus

Heilbot

28

gepocheerd geserveerd met krieltjes, andijvie en veloute saus

Gnocchi

24

met eekhoorntjesbrood, zilverui, krokante salie, parmezaanse kaas en paddestoelensaus

Chou Farci

22.5

groene kool gevuld met kastanje duxelle met schorseneren en saus van zwarte knoflook

Krokante Iberico varkenskotelet

26.5

rode kool met appel en mosterdsaus

Wilde eend

31

met knolselderij gratin, witlof, jus met sinaasappel

Bijgerechten

11.30 tot 22.00

Ratatouille klassiek

9.5

Frites

5

met mayonaise

Kropsla

5

met vinaigrette, bieslook

Desserts

11.30 tot 22.00

Baba au rum raisin

11

cake gedrenkt in rum-siroop met tonkaboon chantilly

Riz au lait

9

rijstepap met vanille en frambozen

Affogato

7

vanille roomijs met een shot espresso

Advocaatje

7.5

huisgemaakte likeur met vodka, ongezoete room

Kaas assortiment

15

toast, kweepeerjam